ПрАТ "Харчовик"

Код за ЄДРПОУ: 20925875
Телефон: (04846) 4-31-26
e-mail: pishevik@optima.com.ua
Юридична адреса: Україна, 68702, Одеська обл., Болградський р-н, м.Болград, вул.Заводська, буд.34
 
Дата розміщення: 24.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Член Дирекції
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Святний Альберт Михайлович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МЕ, 644993, 15.12.2004, Шевченківським ВМ Приморського РВ УМВС Укр. в Одеській обл.
4) рік народження** 1937
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 45
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Харчовик", Голова Наглядової Ради
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.10.2011, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб товариства визначаються статутом товариства. До компетенцiї дирекцiї належить: - розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; - розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрішнього трудового порядку, посадових інструкцій та посадових окладів працівників; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання рiчних звiтiв Товариства та подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - призначення керівників філій та представництв Товариства та визначення умов їх оплати; - укладення та виконання колективного договору. Призначення та відкликання осіб, які беруть участь у колективних переговорах як представники дирекції. Винагорода за звітний період, у т.ч. у натуральній формі не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова особа обіймала протягом останніх 5-ти років - генеральний директор, член дирекції. Загальний стаж роботи складає 45 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


1) посада Член Дирекції - перший заступник генерального директора
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Морозюк Олена Віталіївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи КЕ, 674904, 21.07.1997, Київським РВ УМВС України в Одеській обл.
4) рік народження** 1965
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 25
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Харчовик", головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 26.04.2013, 3 роки (до закінчення п"ятирічного строку повноважень дирекції товариства).
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб товариства визначаються статутом товариства. До компетенцiї дирекцiї належить: -органiзацiя скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв; - розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання рiчних звiтiв Товариства та подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - надання пропозицiй загальним зборам щодо загального обсягу та розмiру дивiдендiв на одну акцiю; - визначення цiни та порядку реалiзацiї неоплачених акцiй; - забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 % акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше як за 30 днiв з дати надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв; - укладення та виконання колективного договору; - затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй; Перший заступник генерального директора діє від імені товариства без довіреності, представляє його інтереси в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, інших організаціях, у відносинах з юридичними особами та громадянами на території України та за її межами, розпоряджається грошима та іншим майном товариства, укладає від імені товариства будь-які угоди, договори, контракти, видає довіреності. Розмір виплаченої винагороди за звітний період склав 38940 грн. Винагорода у натуральній формі в звітному році не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова особа обіймала протягом останніх 5-ти років: головний бухгалтер,перший заступник генерального директора. Загальний стаж роботи 25 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


1) посада Генеральний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Маркушевський Ігор Ісаакович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи КЕ, 597094, 04.04.1997, Іллічівським РВ УМВС України в Одеській обл.
4) рік народження** 1969
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 22
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Харчовик", член Наглядової ради товариства
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 26.04.2013, 3 роки (до закінчення п"ятирічного строку повноважень дирекції товариства).
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб товариства визначаються статутом товариства. До повноважень та обов'язків генерального директора відноситься: - без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства, представляти його iнтереси в органах державної влади та органах мiсцевого самоврядування, iнших органiзацiях, у вiдносинах з юридичними особами та громадянами на територiї України та її межами; - розпоряджатися коштами та майном Товариства відповідно до статуту та законодавства України; - пiдписувати довiреностi, укладати будь-якi правочини, зокрема: купiвлi-продажу, мiни, дарування, оренди, лiзингу, пiдряду, страхування, комiсiї, доручення, позики, кредитнi угоди, залогу тощо; - наймати та звiльняти працiвникiв Товариства, вживати до них заходи заохочення та на-кладати стягнення вiдповiдно до чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх документiв Товариства; - в межах своєї компетенцiї видавати накази i давати вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; - розподіляти обов'ящки між членами дирекції; - підписувати колективний договір, зміни та доповнення до нього; - здiйснювати iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством та внутрiшнiми документами Товариства. Винагорода в звітному році склала 38940 грн. Винагорода у натуральній формі в звітному році не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова особа обіймала протягом останніх 5-ти років: член Наглядової ради товариства, перший заступник генерального директора. Загальний стаж роботи складає 22 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


1) посада Член Дирекції
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Святний Сергій Альбертович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи КЕ, 984891, 06.03.1996, Київським РВ УМВС України в Одеській обл.
4) рік народження** 1964
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 25
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Харчовик", член Наглядової ради товариства
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.10.2011, 5 років.
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб товариства визначаються статутом товариства. До компетенцiї дирекцiї належить: - розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; - розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрішнього трудового порядку, посадових інструкцій та посадових окладів працівників; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання рiчних звiтiв Товариства та подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - призначення керівників філій та представництв Товариства та визначення умов їх оплати; - укладення та виконання колективного договору. Призначення та відкликання осіб, які беруть участь у колективних переговорах як представники дирекції. Винагорода в звітному році склала 23562 грн. Винагорода у натуральній формі в звітному році не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова особа обіймала протягом останніх 5-ти років: член Наглядової ради товариства, член дирекції. Загальний стаж роботи 25 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


1) посада Член Дирекції
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Нізовський Ігор Олексійович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи КЕ, 415742, 02.10.1996, Приморським РВ УМВС України в Одеській обл.
4) рік народження** 1969
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 23
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Харчовик", директор товариства
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.10.2011, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб товариства визначаються статутом товариства. До компетенцiї дирекцiї належить: - розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; - розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрішнього трудового порядку, посадових інструкцій та посадових окладів працівників; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання рiчних звiтiв Товариства та подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - призначення керівників філій та представництв Товариства та визначення умов їх оплати; - укладення та виконання колективного договору. Призначення та відкликання осіб, які беруть участь у колективних переговорах як представники дирекції. Винагорода в звітному році складі склала 23562 грн. Винагорода у натуральній формі в звітному році не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова особа обіймала протягом останніх 5-ти років: директор товариства, член дирекції. Загальний стаж роботи 23 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


1) посада Член Дирекції
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Марков Василій Георгійович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи КЕ, 091053, 11.12.1995, Болградським РВ УМВС України в Одеській обл.
4) рік народження** 1977
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 14
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ВАТ "Харчовик, виробничий директор.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 10.10.2011, 5 років
9) опис Повноваження та обов'язки посадових осiб товариства визначаються статутом товариства. До компетенцiї дирекцiї належить: - розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; - розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї; - розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрішнього трудового порядку, посадових інструкцій та посадових окладів працівників; - органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства. Складання рiчних звiтiв Товариства та подання на розгляд загальних зборiв акцiонерiв; - призначення керівників філій та представництв Товариства та визначення умов їх оплати; - укладення та виконання колективного договору. Призначення та відкликання осіб, які беруть участь у колективних переговорах як представники дирекції. Винагорода в звітному році склала 38940 грн. Винагорода у натуральній формі в звітному році не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова особа обіймала протягом останніх 5-ти років: виробничий директор, член дирекції. Загальний стаж роботи 14 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


1) посада Головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Арсатьянц Марина Юріївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи КК, 093607, 25.09.1998, Суворовським РВ ОМУ УМВС України в Одеській обл.
4) рік народження** 1975
5) освіта** вища
6) стаж роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Аудиторська фірма "Моніторинг", аудитор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 26.04.2013, безстроково
9) опис До повноважень та обов'язків головного бухгалтера відноситься: -органiзацiя бухгалтерського облiку в товариствi; -забезпечення дотримання в товариствi встановлених єдиних методичних основ бухгалтерського облiку, складання i надання у встановленi термiни вiдповiдної звiтностi; -керiвництво роботою по забезпеченню контролю вiдображення на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй, дотримання порядку оформлення первинних документiв i реєстрiв бухгалтерського облiку, фiнансової звiтностi, розрахункiв i платiжних зобов'язань; -забезпечення суворого дотримання фiнансової дисциплiни, кошторисiв адмiнiстративно-господарських i iнших витрат, законностi списання з бухгалтерських балансiв недостач, дебiторської заборгованостi i iнших витрат; -забезпечення правильного нарахування i своєчасного перерахування платежiв до державного бюджету, внескiв на державне соцiальне страхування, засобiв на фiнансування капiтальних вкладень, погашення у встановленi термiни заборгованостi банкам по позиках; вiдрахування засобiв до фондiв i резервiв; -забезпечення здiйснення економiчного аналiзу господарсько-фiнансової дiяльностi товариства за даними бухгалтерського облiку i звiтностi в цiлях виявлення внутрiгосподарських резервiв, попередження втрат i непродуктивних витрат; -органiзацiя i контроль проведення ревiзiй, iнвентаризацiй грошових коштiв, товарно-матерiальних цiнностей i основних фондiв, розрахункiв i платiжних зобов'язань; -контроль правильностi облiку заробiтної платнi, дотримання фiнансової i касової дисциплiни; -контроль стягнення у встановленi термiни дебiторської i погашення кредиторської заборгованостi, дотримання платiжної дисциплiни; -контроль роботи персоналу головної бухгалтерiї. Розмір виплаченої винагороди за звітний період склав 34650 грн. Винагорода у натуральній формі в звітному році не виплачувалась. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має. Попередні посади, які посадова обіймала протягом останніх 5-ти років: аудитор, головний бухгалтер. Загальний стаж роботи 16 р. Посадова особа не обіймає посади на інших підприємствах.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Член дирекцiїСвятний Альберт МихайловичМЕ, 644993, 15.12.2004, Шевченкiвським ВМ Приморського РВ УМВС Укр. в Одеськiй обл.3089614.5956160230896000
Генеральний директорМаркушевський Iгор IсааковичКЕ, 597094, 04.04.1997, Iллiчiвським РВ УМВС України в Одеськiй обл.5550726.2221277455507000
Член дирекцiїСвятний Сергiй АльбертовичКЕ, 984891, 06.03.1996, Київським РВ УМВС України в Одеськiй обл.2388311.2825963723883000
Член дирекцiїНiзовський Iгор ОлексiйовичКЕ, 415742, 02.10.1996, Приморським РВ УМВС України в Одеськiй обл.5574026.33255740000
Перший заступник генерального директораМорозюк Олена ВiталiївнаКЕ, 674904, 21.07.1997, Київським РВ УМВС України в Одеськiй обл.84673.999905528467000
Усього 174493 82.4324452 174493 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.